Vragen en antwoorden over Cillit Bang

Selecteer een product:

1. Waar kan ik Cillit Bang-producten kopen?

Cillit Bang-producten zijn in alle grote supermarkten, cash-and-carrywinkels of drogisterijen verkrijgbaar.

2. Wat is Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk precies?

Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk is een zeer krachtig reinigingsmiddel met een lage pH-waarde, dat zelfs bij het meest hardnekkige vuil en lastige vlekken in huis, zoals kalkaanslag en roest, voor een optimaal reinigingsresultaat zorgt.

3. Waarvoor kan ik Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk gebruiken?

U kunt Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk gebruiken voor glas, acryl, keramische producten (wasbak toilet, enz.), wand- en vloertegels, pvc vloeren, chroom en het aanrecht. Test vóór gebruik altijd op een onopvallende plek de bestendigheid van het materiaal tegen het product. Neem altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking in acht.

4. Worden Cillit Bang-producten getest op dieren?

Wij testen onze producten niet op dieren. Onze bedrijfsfilosofie richt zich tegen dierproeven, zowel voor onze producten als de grondstoffen die in onze producten worden verwerkt, tenzij dierproeven op grond van nationale of internationale wetgeving verplicht zijn.

5. Wat is het verschil tussen Cillit Bang Power Cleaner Ontvetter en Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk? Wanneer moet ik welk product gebruiken?

Cillit Bang Power Cleaner Ontvetter is ontwikkeld voor het verwijderen van aangebrand vet en vuil op werkoppervlakken, kookplaten, keukentegels en aanrechten. De reinigingsformule is speciaal afgestemd op dit soort problemen. Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk daarentegen is een zeer effectief reinigingsmiddel voor het bestrijden van hardnekkige problemen zoals kalkaanslag en roest. Dit product is dus bestemd voor het verwijderen van een ander soort vuil.