Cillit Bang Power Cleaner Ontvetter

1. Wat is het verschil tussen Cillit Bang Power Cleaner Ontvetter en Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk? Wanneer moet ik welk product gebruiken?

Cillit Bang Power Cleaner Ontvetter is ontwikkeld voor het verwijderen van aangebrand vet en vuil op werkoppervlakken, kookplaten, keukentegels en aanrechten. De reinigingsformule is speciaal afgestemd op dit soort problemen. Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk daarentegen is een zeer effectief reinigingsmiddel voor het bestrijden van hardnekkige problemen zoals kalkaanslag en roest. Dit product is dus bestemd voor het verwijderen van een ander soort vuil.

2. Is dit product even "krachtig" als Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk?

Cillit Bang Power Cleaner Ontvetter is een krachtig en zeer effectief reinigingsmiddel, dat is ontwikkeld om hardnekkig aangebrand vet even moeiteloos te verwijderen als verontreinigingen op werkoppervlakken, kookplaten, keukentegels en aanrechten.

3. Wat is het actieve bestanddeel in Cillit Bang Power Cleaner Ontvetter?

Oppervlakteactieve stoffen vormen het vetoplossende bestanddeel van Cillit Bang Power Cleaner Ontvetter.

4. Kan ik dit product ook voor de oven gebruiken?

Ja. Cillit Bang Power Cleaner Ontvetter is geen speciale ovenreiniger, maar kan veilig en effectief worden gebruikt om vetresten in de oven te verwijderen en om talloze andere oppervlakken waarop hardnekkige vetresten kunnen achterblijven schoon te maken.

5. Kunnen met dit product vetresten uit afvoeren worden verwijderd?

Cillit Bang Power Cleaner Ontvetter is ontwikkeld voor gebruik op vloeren, werkoppervlakken en andere plekken in huis. Het is niet bestemd voor gebruik in afvoeren. Wij adviseren u daarvoor Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Toilet te gebruiken.

6. Kan ik Cillit Bang Power Cleaner Ontvetter gebruiken om hardnekkige vetresten in pannen en dergelijke te verwijderen?

Kijk op het etiket voor welke oppervlakken Cillit Bang Power Cleaner Ontvetter bestemd is en gebruik dit product niet voor materialen zoals koper. Voor borden, potten, pannen en andere oppervlakken die geen open poriën hebben en die direct in contact komen met levensmiddelen, geldt het volgende:

  1. laat de oppervlakken vóór gebruik afkoelen;
  2. spray het product zonder toevoeging van water op oppervlak dat direct in contact kan komen met levensmiddelen en laat het maximaal 30 min. inwerken;
  3. spoel het oppervlak grondig met water of met water en zeep af en was het daarna met een vaatwasmiddel in de vaatwasser af. Vóór gebruik nogmaals goed met water afspoelen.