Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk

1. Wat is Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk precies?

Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk is een zeer krachtig reinigingsmiddel met een lage pH-waarde, dat zelfs bij het meest hardnekkige vuil en lastige vlekken in huis, zoals kalkaanslag en roest, voor een optimaal reinigingsresultaat zorgt.

2. Waarvoor kan ik Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk gebruiken?

U kunt Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk gebruiken voor glas, acryl, keramische producten (wasbak toilet, enz.), wand- en vloertegels, pvc vloeren, chroom en het aanrecht. Test vóór gebruik altijd op een onopvallende plek de bestendigheid van het materiaal tegen het product. Neem altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking in acht.

3. Op welke oppervlakken mag ik Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk niet gebruiken?

Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk mag niet worden gebruikt op: voor zuur gevoelig materiaal zoals email of marmer, aluminium, koper, steen, gegalvaniseerde oppervlakken, werkoppervlakken in de keuken, linoleum, gelakte, geoliede of met was behandelde vloeren, rubber, textiel of tapijt. Neem altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking in acht.

4. Kan ik Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk voor messing gebruiken?

Nee, dit product is niet geschikt voor gebruik op messing.

5. Is het waar dat met Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk roestplekken verwijderd kunnen worden?

Ja, Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk is zeer effectief tegen lastige vlekken, hardnekkig vuil, kalkaanslag en zelfs tegen roest.

6. Wat gebeurt er als ik Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk gebruik op oppervlakken waarvoor dit product niet bestemd is?

Het is heel belangrijk dat u goed leest welke oppervlakken u volgens het etiket met Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk mag behandelen om er zeker van te zijn dat u dit product goed gebruikt. Als u dit product bijvoorbeeld gebruikt op oppervlakken die gevoelig zijn voor zuur, dan kan dit tijdelijke of zelfs permanente schade aan het oppervlak tot gevolg hebben, zoals verkleuringen of beschadigingen. Neem daarom altijd de gebruiksaanwijzing in acht en gebruik dit product alleen op de aanbevolen oppervlakken.

7. Kunnen er door de lage pH-waarde langdurige of permanente beschadigingen aan het materiaal ontstaan?

Als u het product volgens de gebruiksaanwijzing toepast en correct op de aanbevolen oppervlakken gebruikt, kunnen er in principe geen beschadigingen aan de oppervlakken ontstaan. Als u dit reinigingsmiddel niet juist gebruikt, kan dit leiden tot ernstige beschadigingen aan bepaalde oppervlakken. Op het etiket staat duidelijk vermeld voor welke oppervlakken dit product niet geschikt is.

8. Moet ik het oppervlak altijd met water afspoelen nadat ik het met Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk heb gereinigd? Zo ja, wat gebeurt er als ik dat niet doe?

Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk werkt tot 24 uur na gebruik door op het oppervlak en is niet bestemd om zo lang op een oppervlak te blijven zitten. Daarom adviseren wij dringend om oppervlakken die met Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk worden schoongemaakt grondig met water af te spoelen.

9. Wat moet ik doen als mijn kind Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk in handen krijgt?

Net als alle huishoudelijke reinigingsmiddelen moet Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk buiten bereik van kinderen worden bewaard.

10. Welke bestanddelen bevat de reinigingsformule van Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk? Wat is de werking van ieder bestanddeel?

Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk bestaat uit verschillende zuren die tegen kalkaanslag en roest werkzaam zijn, en uit oppervlakteactieve stoffen die vet en zeepresten verwijderen.

11. Moet ik huishoudhandschoenen dragen als ik dit product gebruik?

Aangezien dit product door het Xi-teken als "irriterend" wordt geclassificeerd, adviseren wij mensen met een gevoelige huid huishoudhandschoenen te dragen. Bij contact met de huid onmiddellijk grondig met water afspoelen.

12. Is Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk gevaarlijk voor kinderen of dieren?

Net als alle huishoudelijke reinigingsmiddelen moet Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk buiten bereik van kinderen en dieren worden bewaard. Dit product heeft een krachtige reinigingsformule en moet daarom altijd voorzichtig en alleen voor de toegestane oppervlakken volgens de gebruiksaanwijzing worden toegepast.

13. Welke symptomen kunnen optreden als dit product op gekloofde huid terechtkomt of als ik geen handschoenen draag?

De huid kan geïrriteerd raken. Raadpleeg in dat geval onmiddellijk een arts.

14. Ik heb Cillit Bang Power Cleaner Vuil & Kalk gebruikt, maar dat leverde niet het gewenste resultaat op. Wat moet ik doen?

Soms moeten bijzonder hardnekkige vlekken meermaals worden behandeld.